MIKE RISK'S UPCOMING GIGS
Risk_close_up_square_(mid-res)_copy
DECEMBER '17
FRIDAY
29

Kick off of my weekly radio show with HOUSE FM in London

SUNDAY
31

❊ 2000 & CHIN ❊

Op zondag 31 december trappen wij het nieuwe jaar af samen met jou! Ja ja lieve mensen dit gaat een jaarwisseling worden waar je u tegen zegt. Niet omdat de tijd weer een jaartje ouder is geworden en het beleefd is om met u te praten tegen ouderen. Natuurlijk niet! Dit gaat een knaller van feest worden, zo eentje waar bij u of jij niet uitmaakt.

Een festijn waar jij al je voornemens gaat vergeten of meteen alweer verliest. Een oud&nieuw waar wij namelijk groots uitpakken en vroeg zullen beginnen. Een NYE feest waar wij met jouw vrienden en vriendinnen met z'n alle gaan aftellen. Kortom, een feest die u niet wilt missen.

✹ Mega countdown
✹ Chinese confetti
✹ Een verrassing (omdat dit heel leuk is)
✹ En heel veel gezelligheid
✹ House, disco en classic hits!

SUNDAY
31

Happy Feelings luidt het nieuwe jaar weer in met het beruchte NYE feest! LET OP: wij gaan de vorige twee edities volledig overtreffen ;)

Na twee uitverkochte jaren verhuist het hele circus dit jaar naar een van de mooiste locaties van Amsterdam: De Marktkantine!

Net als vorig jaar zal Happy Feelings samen met haar vrienden tijdens NYE weer groots uitpakken! Op 31 december slaan wij samen met Terug Naar Toen & LOBI de handen ineen om met z'n allen op de vrolijkste manier het nieuwe jaar in te luiden!

✚ Wat kan je verwachten? ✚

De lekkerste 90’s & 00’s, classics, RnB, Guilty pleasures, disco & houseclassics hits! Een en al Happy Feelings!

✚ Een MEGA countdown
✚ Héél veel confetti
✚ Héél veel ballonnen
✚ Héél veel c02
✚ Héél veel hits

JANUARY '18
SATURDAY
6

Monthly radio show at Radio Nachtlab in Amsterdam

MAY '18