ESTROE'S UPCOMING GIGS
Gigatools-header-2
APRIL '15
SATURDAY
11

Onze eregast van deze avond is Isis. Isis behoeft weinig introductie maar voor degene die haar niet kennen; op haar 17e stond ze al achter de draaitafels in RoXY, en zij draait nu al ruim 20 jaar. Ze heeft een grote staat van dienst in binnen en buitenland. Niet alleen als dj maar ook als organisator (Magneet Festival) en label eigenaar (All Is One records) en ze is zelfs de nachtburgemeester van Amsterdam geweest. We kijken er ontzettend naar uit om haar te verwelkomen in Magistrat waar we verwachten in een warm bad van haar melodieuze mix van elektronische en akoestische invloeden te kunnen stappen.

Gastvrouw Estroe zal de avond afsluiten met een pittige, hypnotiserende doch energieke techno set waar zij om bekend staat.
Ook Estroe heeft al heel wat jaren draai ervaring, zij was resident in de legendarische techno club Mazzo, draait dankzij haar producties veel in het buitenland en runt daarnaast ook nog haar recentelijk opgestarte Rosedale Records en haar Estroe Electronic Music Advice agency.
Een bezig bijtje dus maar dat weerhoudt haar er niet van om ook nog te rocken achter de decks!

Via haar Estroe Advice agency ontdekt Estroe regelmatig nieuwe talenten. Gestalt Effect is zo iemand; hij timmert aardig aan de weg met zijn producties en heeft veel ervaring als dj. Hij draait al aardig wat jaartjes mee en heeft na een break zijn carriere weer opgepakt. Recentelijk was hij te gast bij Turbulentie 2.0 op Open Radio Rotterdam, waar Estroe Invites een avond hostte, hoe dat klonk kun je hier alvast luisteren:
https://soundcloud.com/djmarkvandale/turbulentie20-gestalt-effect-march13th2015-open-rotterdam-939

Wij zijn er in ieder geval zeker van dat Gestalt Effect de avond op een mooie manier zal openen....

SATURDAY
25

'The Baron of Techno' Dave Clarke neemt 25 april Patronaat over, voor stevige techno van 22.00 tot 06.00 verdeeld over twee zalen! De genodigden voor deze editie zijn de Zweedse sound architect Cari Lekebusch, Detroit techno legende DJ Bone, Mord talent Lag uit Servië, Dexter Artist Page met oa dikke electro en techno van Klakson, Mr. Jones (met wie Mr. Clarke samen de act _Unsubscribe_ heeft), van eigen bodem Jeff Rushin en Estroe.

JUNE '15