VALTIFEST, SANKA SOUNDSYSTEM, AMSTERDAM, SAT 05. SEPTEMBER, 2015
11054836_830296897057164_7882269836709540186_o
SATURDAY
5

In een wereld waar polarisatie mensen steeds verder uiteen drijft, waarin een ‘wij’ tegen ‘hen’ mentaliteit wereldwijd steeds sterker voelbaar is, is het tijd voor een tegengeluid. Een verbroedering van mensen, ideeën en culturen. Valtifest 2015 wordt één grote culture-mash!

Op onze geliefde NDSM Werf verrijst op zaterdag 5 september een gigantisch dorp van tenten van zeer divers pluimage. Van schiettent tot ouwelullentent, van shoarmatent tot partytent, van ballentent tot tandartsassistent: WIE JE OOK TENT!

Leven en laten leven, dat is al jaren een van de kernwaarden van Valtifest. Dit jaar zelfs meer dan ooit. In een wereld waar mensen op basis van geloof, ras, seksuele geaardheid of afkomst elkaar het licht in de ogen niet gunnen, is Valtifest een oase van verbroedering. De plek waar je één keer per jaar zonder gêne jezelf kan zijn, ook al ben je volledig verkleed.

We mikken dit jaar op het meest diverse festivalpubliek in de geschiedenis van het universum: het wordt een waarlijk soepzooitje. Zoals je van ons gewend bent hanteren we een dresscode. Dit jaar vraagt Valtifest de bezoekers de NDSM Werf te betreden in een outfit die alle culturen in de mix gooit. Een culture-clash en tegelijk meltingpot waarbij Balinese danseressen op cowboylaarzen lopen, Indiase goeroes een Schotse kilt dragen en vele andere culturen zich in de grootse folkloristische smeltkroes ooit onderdompelen. Het zal één bruisend, kleurrijk en cultuuroverstijgend geheel worden.

Kaarten zijn vanaf nu te koop via onze website:http://j.mp/valtifest-tickets