INVITE PRE PARTY, KASPER KWANT, ARNHEM, SAT 06. DECEMBER, 2014
Fb-posts-bms
SATURDAY
6

Belofte maakt schuld...

... dus na een heerlijk weekend, maar een verregende zondag tijdens SonsbeekTheaterAvenue hadden jullie deze nog te goed. Dus zijn de heren terug. En deze keer staan ze gegarandeerd droog!

zaterdag 6 dec --> Zet em alvast in je agenda!

Satori (Shoeless, Thuishaven) brengt binnenkort een nieuw album uit en dat wordt vlammen. Deze gozer kan daarnaast ook heerlijk over muziek lullen. Verwacht een muzikale reis langs verschillende genres.

Daniel Zuur (Click!, Katerholzig) heeft het stevigere werk gevonden en combineert dat met zijn heerlijke melodieuze baslijnen.

Solau (Toffler, LTRS!) zal de sfeervolle opening voor zijn rekening nemen. Hij is al weer een tijdje resident van de Toffler en we zijn blij dat hij weer eens van de partij is.

Omdat we zo'n fijne line-up hebben en een nieuwe locatie vragen we een kleine prijs aan de deur, namelijk €7,50. Maar beter koop je je kaartje in de voorverkoop want dan kost dit maar €5,-. Link komt z.s.m. op deze pagina!

En er staat natuurlijk nog veel meer moois op het program, maar dat houden we nog even geheim. Het is eigenlijk gewoon nog niet geregeld en gaat daarom helemaal goed komen. Geen paniek. Er is een plan.

Dat wordt dus weer een super mooie avond bij Invite met lekker veel bekenden en gezelligheid.

Meer info volgt snel!

Line-up:
♫ 22.00 - 00.00u Solau
♫ 00.00 - 01.30u Satori ( We are E )
♫ 01.30 - 03.00u Daniel Zuur ( iDoubleYou )
♫ 03.00 - sluit Josh Dupree

Entree:
Deur: €7,50
Voorverkoop: €5,- (http://bit.ly/tcktsINVITE)

Na 03u geen toegang meer

18+